54. Memorialni sestanek profesorja Janeza Plečnika

30. november in 1. december 2023

Vljudno vas vabimo na tradicionalni Memorialni sestanek profesorja Janeza Plečnika. Letošnji 54. Memorialni sestanek z naslovom »Melanocitni tumorji« bo 30. novembra in 1. decembra 2023 v veliki predavalnici Medicinske fakultete v Ljubljani. V zadnjih letih smo priča izrednemu napredku pri poznavanju molekularnih mehanizmov nastanka različnih tumorjev melanocitov in s tem velikemu napredku v diagnostiki. Na sestanku se bomo posvetili predvsem najnovejšim dognanjem v patološki diagnostiki in klasifikaciji, kot tudi kliničnim vidikom diagnostike in zdravljenja. S predavanji bodo sodelovali priznani domači in tuji strokovnjaki.

 

Program

 
 
 
 
 
Uradna jezika: slovenski in angleški, vsa predavanja so v angleščini.
Kotizacije za udeležbo ni.
Prijave sprejemamo na e-poštnem naslovu tajnistvo.patologija@mf.uni-lj.si ali uro pred začetkom simpozija v avli Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Korytkova 2, 1000 Ljubljana.
Kreditne točke: Zdravniška zbornica bo strokovno izpopolnjevanje na sestanku zdravnikom upoštevala pri podaljšanju licence.
Potrdilo o udeležbi: udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi na sestanku.

 

Koncert zdravnikov
Vsi udeleženci sestanka so vabljeni na Koncert zdravnikov, ki bo v četrtek, 30. novembra 2023, ob 19. uri v Slovenski filharmoniji.

Dodatne informacije

T 01 543 71 03
E tajnistvo.patologija@mf.uni-lj.si

 

Prof. dr. Boštjan Luzar, dr. med., specialist patologije
T 01 543 71 30
E bostjan.luzar@mf.uni-lj.si


Povezane vsebine
Memorialni sestanki profesorja Janeza Plečnika

Skip to content