Pravna obvestila

Zaščita pravic

Vsebine in slikovno gradivo na spletnem mestu www.patologija.si so last Inštituta za patologijo (v nadaljevanju IP) in so informativne narave.

 

Omejena odgovornost

IP se bo na spletnem mestu www.patologija.si po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke, vendar ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi ne za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

 

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko na spletnem naslovu www.patologija.si razpolagajo z vsebinami za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija spletnih vsebin ni dovoljena. V primeru osebne ali nekomercialne uporabe podatkov je zaželeno navajanje vira pridobljenih informacij.

 

Varovanje podatkov in piškotki

Spletno mesto IP s piškotki spremlja statistiko obiska. Osebnih podatkov ne shranjujemo. IP bo z vsemi podatki, zbranimi na spletnem mestu www.patologija.si, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.